Spectacolele Teatrului „Ion Creangă” vor putea fi urmărite, începând din 25 septembrie, pe marile ecrane din ţară, în reţeaua de distribuţie Teatru la Cinema, dar şi online, pe platforma de streaming scenatv.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul spectacol difuzat prin intermediul Teatru la Cinema în stagiunea 2021 - 2022 este „Punguţa cu doi bani”, în scenariul şi regia Gabrielei Dumitru.

Pus în scenă pornind de la binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă, „Punguţa cu doi bani” este unul dintre cele mai apreciate spectacole produse de Teatrul „Ion Creangă” pentru copiii cu vârsta peste 3 ani ca parte a programului „Educaţia timpurie”. Lansat în toamna anului 2019, spectacolul continuă să se joace cu casa închisă şi să se numere printre titlurile cele mai solicitate de public.

Înregistrarea, realizată în sala de tip studio a teatrului, într-un format gândit special pentru difuzare, va putea fi urmărită începând din 25 septembrie, ora 12:00, în Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Centrul Comercial Auchan Titan, Cineplexx Târgu Mureş din Shopping City Târgu Mureş, Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare şi Cineplexx Sibiu din Shopping City Sibiu.

După această dată, spectacolul va putea fi vizionat în fiecare weekend, în cel puţin unul dintre oraşele: Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Buzău, Craiova, Focşani, Piteşti, Sibiu, Sinaia, Vaslui. Biletele pentru proiecţii se pot achiziţiona şi de pe teatrulacinema.ro.

Totodată, în ziua şi la ora proiectării în cinematografe spectacolul va fi accesibil şi online, pentru a fi vizionat de cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau în localităţile în care nu există cinematografe, precum şi în străinătate.

 

Lansat în 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit care a avut iniţial ca obiectiv punerea în scenă a unor spectacole de teatru live în spaţiul neconvenţional al cinematografelor situate în centrele comerciale din Bucureşti şi din ţară. În contextul pandemiei, Teatru la Cinema şi-a repoziţionat activitatea prin proiectarea de spectacole de teatru pe marile ecrane, la nivel naţional. A lansat şi propria platformă online, scenatv.ro, prin care oferă publicului din ţară şi de peste hotare producţii româneşti de teatru, operă, balet şi film.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.