Câştigătorii competiţiei Gala Societăţii Civile, ajunsă la a 19-a ediţie, vor fi anunţaţi pe 30 septembrie, de la ora 19:00, în emisiunea „Evening Glory”, moderată de Răzvan Exarhu la Rock FM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia specială „Evening Glory” este o co-producţie Rock FM şi Gala Societăţii Civile (GSC) dedicată anunţării câştigătorilor din cadrul competiţiei anuale GSC 2021, cel mai amplu proiect care promovează şi premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din România.

În cadrul emisiunii vor fi anunţaţi câştigătorii premiilor I, iar câştigătorii premiilor II şi III vor fi anunţaţi în timp real, pe pagina de Facebook a galei. Emisiunea „Evening Glory” va fi transmisă on-air şi online, pe canalele de Facebook ale Rock FM, Morning Glory cu Răzvan Exarhu şi Gala Societăţii Civile.

Competiţia anuală şi platforma galasocietatiicivile.ro reunesc multe ONG-uri şi proiecte cu misiuni diferite. Pentru a putea continua misiunea lor de a face bine, spun organizatorii, şi pentru a-şi putea susţine cauzele, anul acesta fiecare câştigător al premiului I din cadrul competiţiei va fi premiat de partenerul principal Rompetrol cu câte un voucher de carburant în valoare de 1.000 de dolari.

În perioada 8 aprilie - 27 mai, în competiţia Galei Societăţii Civile 2021 au fost înscrise 205 iniţiative: 162 de proiecte, 12 programe şi 31 campanii de comunicare.

Acestea au fost evaluate, în perioada 22 iunie - 3 august 2021, de 52 de specialişti în implementarea şi evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnalişti, lideri şi formatori de opinie ai societăţii civile şi ai sectorului non-profit şi reprezentanţi ai sectorului privat.

Gala Societăţii Civile este cel mai amplu proiect care promovează şi premiază activitatea sectorului asociativ din România. Iniţiată în anul 2002, are ca misiune recunoaşterea tuturor iniţiativelor luate pentru îmbunătăţirea vieţii într-o comunitate, promovarea şi premierea spiritului civic şi a responsabilităţii sociale în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.