Preşedintele Comisiei Europene Ursula Von der Leyen este aşteptată la Bucureşti, în 24 septembrie, într-o vizită simbolică, pentru a marca aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), afirmă surse guvernamentale pentru News.ro. Şefa CE are programate mai multe evenimente comune cu premierul Florin Cîţu, printre care şi o vizită la Spitalul Universitar din Bucureşti, care va beneficia de fonduri prin PNRR, susţin sursele citate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aprobarea PNRR va fi parafată cu o zi înainte de Congresul PNL, în cadrul căruia Florin Cîţu şi Ludovic Orban se luptă pentru preşedinţia PNL. 
 
PNRR a fost trimis la Bruxelles şi negociat de fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Însă, prin ieşirea USR PLUS de la guvernare, Ministerul Fondurilor Europene a fost preluat interimar de premierul Florin Cîţu. 
 
În vizita din România, preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen are programate mai multe evenimente comune cu premierul Florin Cîţu, printre care şi o vizită la Spitalul Universitar din Bucureşti, susţin sursele citate. Spitalul Universitar va beneficia de fonduri UE din PNRR pentru extindere. 
 
Ursula von der Leyen a fost susţinută de Partidul Popular European (PPE) pentru şefia Comisiei Europene. Din familia popularilor europeni face parte şi PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.