Ample percheziţii sunt desfăşurate, miercuri, de poliţiştii din Ialomiţa la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale din mai multe judeţe. 21 de adrese au fost vizate, iar zece persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Ialomiţa. 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor ialomiţeni au pus în executare 21 de percheziţii domiciliare. Descinderile au avut loc pe raza localităţilor ialomiţene Borăneşti, Coşereni, Gârbovi, Amara şi Ciulniţa, precum şi Jilava din judeţul Ilfov. 

Forţele de ordine au descins la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Călăraşi şi Prahova, persoane din anturajul acestora precum şi tăinuitori de bunuri provenite din infracţiuni.  

Până la această oră, 10 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracţiuni. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.