Actorii canadieni Jason Priestley şi Cindy Sampson sunt detectivi particulari în serialul de comedie şi investigaţii „Private Eyes”, care va debuta la Diva pe 20 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul de televiziune va difuza de luni până vineri, de la ora 19:00, câte două episoade din „Detectivi particulari”.

Jason Priestley, devenit celebru odată cu „Beverly Hills, 90210”, interpretează rolul Matt „Shadow” Shade, un impresar de hochei, care ajunge ca împreună cu detectivul particular Angie Everett să cerceteze circumstanţele ciudate în care unul dintre clienţii săi s-a îmbolnăvit.

Tatăl lui, Don Shade (jucat de Barry Flatman), angajează un detectiv particular pentru de a investiga incidentul, iar niciunul dintre ei nu este pregătit pentru momentul în care Angie Everett (Cindy Sampson) preia cazul şi decide să îi ajute în căutarea adevărului.

După această primă experienţă, Matt decide să se asocieze cu Angie pentru a continua diverse investigaţii în Toronto. În scurt timp, cei doi ajung să colaboreze cu uşurinţă şi o serie de personaje simpatice se alătură poveştii. Cazurile îi poartă în industria restaurantelor de lux, la curse de cai, pe insule izolate, în cluburi de hip-hop şi karaoke, chiar şi într-o secţie de poliţie din care „dispare” un magician.

Serialul se bazează pe cartea „The Code” scrisă de G.B. Joyce, care are şi o continuare independentă de serie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.