Actriţa Jennifer Aniston, cunoscută din „Friends” şi „The Morning Show”, a declarat că, pentru singuranţa sa, nu va participa la gala de duminică la care vor fi acordate trofeele Primetime Emmy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aniston, nominalizată alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer şi alţi producători pentru programul special „Friends” (HBO Max), a făcut anunţul la emisiunea „Jimmy Kimmel Live”.

„Nu, nu voi merge”, a spus ea adăugând că producătorul şi regizorul Ben Winston va fi prezent şi va accepta premiul în numele ei, dacă „Friends” va câştiga. „Este un mare pas pentru mine şi să fiu aici. Paşi mici”, a completat ea. 

Actriţa i-a spus lui Kimmel că, de la începutul pandemiei, a stat foarte mult timp acasă, ca măsură de precauţie. Ea a spus că filmările pentru al doilea sezon „The Morning Show” (Apple TV Plus) au avut loc cu toate măsurile de siguranţă în contextul sanitar, că a acordat câteva interviuri şi şi-a vizitat prietenii Courtney Cox şi Jason Bateman. 

„Am avut această mică bulă de prieteni - mulţumesc lui Dumnezeu, vă iubesc atât de mult - dar, da, a fost greu. Vremuri ciudate”, a adăugat vedeta, care şi-a lansat recent o linie de produse de îngrijire a părului.

Ea va putea fi văzută alături de Reese Witherspoon în al doilea sezon „The Morning Show” începând de vineri.

După ce anul trecut a avut loc în format virtual, gala Primetime Emmy va reveni anul acesta la un format apropiat de cel dinainte de pandemie. Television Academy a precizat că sunt luate toate măsurile de siguranţă, inclusiv reducerea numărului de participanţi, care trebuie să prezinte rezultat negativ la un test Covid sau dovada vaccinării. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, aer liber, în apropiere de Microsoft Theater.

„Friends” a fost nominalizat şi pentru scenografie, regie şi program special de divertisment. La categoria „variety special” concurează cu „Inside” al lui Bo Burnham, „Hamilton” (Disney Plus), „8:46” al lui Dave Chappelle, „American Utopia” (HBO şi David Byrne) şi „West Wing” (HBO Max).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.