Postul TNT va difuza în luna octombrie primele două filme din franciza fantasy „Mortal Kombat”, completată anul acesta cu lungmetrajul omonim, lansat pe marile ecrane în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazate pe jocul video cu acelaşi nume, filmele din seria „Mortal Kombat” sunt centrate pe un turneu antic în care cei mai buni luptători din diferite tărâmuri luptă între ei. Cel care învinge în zece bătăii poate invada tărâmul învins.

În primul film din franciză, trei eroi sunt convocaţi să lupte într-un astfel de turneu nu pentru a prelua un alt teritoriu, ci pentru a apăra Pământul de a fi cucerit de forţe malefice.

„Mortal Kombat” (SUA, 1995), regizat de Paul W. S. Anderson, va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, la ora 22:05.
Din distribuţia lungmetrajului, inclus în competiţia Sitges - Catalonian International Film Festival, fac parte Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Talissa Soto şi Bridgette Wilson.

Filmul cu buget de 18 milioane de dolari a fost un succes de box office la jumătatea anilor 1990, cu încasări de peste 122 de milioane de dolari.

În continuarea acestuia, „Mortal Kombat 2: Anihilarea/ Mortal Kombat: Annihilation” (SUA, 1997), regizată de John R. Leonetti, care a fost director de imagine la primul lungmetraj, actorii Robin Shou şi Talissa Soto îşi reiau rolurile.

De această dată, grupul de luptători are la dispoziţie doar şase zile să salveze Pământul de o invazie extradimensională.
„Mortal Kombat 2: Anihilarea” va fi difuzat de TNT , pe 10 octombrie, de la ora 23:55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.