Un incident a avut loc, duminică seară, la Arena Naţională, înaintea meciului dintre echipele FCSB şi Dinamo, contând pentru etapa a opta a Ligii 1. Potrivit GSP, jandarmii au folosit gaze lacrimogene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suporterul care a provocat incidentul a fost reţinut.

“În legătură cu incidentul petrecut pe timpul accesului suporterilor în complexul sportiv dinspre Bd-ul Basarabia, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: O persoană a încercat să pătrundă în complexul sportiv fără a respecta normele de acces iar în momentul interceptarii de către efectivele de jandarmi alte persoane au încercat să împiedice luarea măsurilor legale. Pentru a preveni escaladarea unui conflict în zona respectivă şi pentru a dispersa grupul de persoane au fost folosite punctual mijloace de intervenţie şi protecţie individuale. Persoana care a provocat incidentul a fost reţinută şi urmează să fie luate împotriva acesteia măsurile legale”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Gsp.ro a notat că au avut loc incidente cu o oră înainte de startul partidei, la una dintre intrările în stadion, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene. Totul a pornit de la un suporter care a stârnit o altercaţie cu jandarmii, situaţia degenerând după ce mai multe persoane au vrut să-i sară în ajutor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.