Manchester United a vândut, de la transferul portughezului Cristiano Ronaldo, tricouri cu numele aracantului în valoare de 187 de milioane de lire sterline (218,9 milioane de euro), informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din această sumă, care reprezintă totalul încasărilor într-o săptămână, partea clubului englez este de 13 milioane de lire sterline (15 milioane de euro).

Astfel, United şi-a recuperat în totalitatea suma plătită grupării Juventus pentru transferul jucătorului.

Fanatics, partenerul comercial al clubului Manchester United, a precizat că, la patru ore de la anunţarea revenirii lui Ronaldo în Anglia, vânzările tricoului internaţionalului portughez au depăşit recordul existent pentru vânzările unui articol similar, într-o singură zi, în afara SUA.

Sursa citată arată că, spre deosebire de United, PSG a obţinut numai 7,5 milioane de lire sterline (8,8 milioane de euro) din vânzările tricoului argentinianului Lionel Messi, transferat în această vară de la FC Barcelona.

Ronaldo este aşteptat să debuteze sâmbătă, la Manchester United, în meciul de acasă cu Newcastle. Partida începe la ora 17.00.

Portughezul a mai jucat la United între 2003 şi 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.