Când vine vorba de curăţenia casei şi a maşinii cu care ne deplasăm zilnic la muncă şi prin oraş, ne dorim ca totul să fie cât mai igienizat, în special în această perioadă. Am devenit mai atenţi la suprafeţele cu care luăm contact şi acum probabil toată lumea are un dezinfectant rătăcit prin geantă sau pus undeva în maşină. Sesiunile de curăţenie au devenit mai dese şi dezinfectarea mai intensă. Totuşi, trebuie să ştii că nu toţi dezinfectanţii chiar şi distrug virusul Sars CoV 2. Într-adevăr spălarea riguroasă a mâinilor distruge virusul, însă în maşină n-ai chiuvetă şi săpun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De aceea ai nevoie de dezinfectanţi profesionali şi alte produse de curăţenie pentru maşina ta care să fie eficiente şi să distrugă orice bacterie sau virus, atât de pe mâini, cât şi de pe suprafeţe. La DelphiOnline vei regăsi dezinfectanţi aprobaţi de Ministerul Sănătăţii, oferindu-ţi garanţia că la fiecare utilizare totul este complet igienizat.

Tot ce-ţi doreşti în materie de curăţenie pentru maşină

Pe lângă dezinfectanţi, la DelphiOnline regăseşti detergenţi auto profesionali, odorizante auto, lavete auto profesionale şi multe altele necesare pentru maşină. La capitolul de lavete poţi alege între cele de piele softclean sau din piele sintetică. Acestea se utilizează după spălarea exteriorului sau pentru interiorului maşinii, pentru ştergere şi lustruire. Materialul special ajută la captarea murdăriei şi va fi îndepărtată cu mai multă uşurinţă. Se poate utiliza pe scaunele din piele, pe tabloul de bord, precum şi pe orice altă suprafaţă din piele sau plastic.

În categoria de detergenti auto profesionali regăseşti tot ce îţi doreşti pentru spălarea exteriorului maşinii de la renumitul brand Fra Ber. Datorită faptului că această companie continuă să uimească şi să dezvolte produse inovatoare, aceştia exportă 60% din producţia lor, clienţii fiind mereu satisfăcuţi de calitatea acestora. Aceştia s-au specializat pe produsele de îngrijire şi cosmetică auto. Fiecare produs este gestionat până la finalul ciclului de producţie folosind echipamente profesionale trecând prin riguroase teste de inspectare, de producţie, apoi se plasează în cisterne şi au loc testele finale ale calităţii. Aici vei regăsi spumă activă, spumă activă cu autouscare, soluţii pentru jante, ceară lichidă, soluţii pentru îndepărtarea cerii, soluţii pentru jante şi pentru întreţinerea anvelopelor şi soluţii pentru parbriz.

Şi totul pentru casa ta

Curăţeniile generale trebuie întreţinute şi cât de curând urmează cea de dinainte de sărbători. Vei avea nevoie de produse profesionale de curăţenie pentru podele, pentru suprafeţe şi geamuri, precum şi articole de uz cum ar fi găleţi, mopuri, lavete din microfibră sau bumbac, role de hârtie, produse pentru igienizarea toaletei, saci menajeri şi alte consumabile. Toate acestea le regăseşti în universul curăţeniei DelphiOnline.

Cu o singură comandă plasată poţi cumpără tot ce îţi doreşti atât pentru casă, cât şi pentru maşină, iar aici ai parte şi de preţuri avantajoase. Comenzile mai mari de 500 lei beneficiază de transport gratuit. Livrarea este rapidă şi ai chiar şi posibilitatea de a deschide coletul atunci când ajunge.

Pentru a vizualiza gama lor de produse de curăţenie şi pentru a comanda accesează site-ul www.delphionline.ro.

Contact:

Telefon: 0724 335 744

Email: comenzi@delphionline.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.