Jucătoarea Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele unui grand slam, la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva de 23 de ani a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, în 86 de minute, pe Barbora Krejcikova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8.

După turneul de la Wimbledon, unde a atins aceeaşi fază, pentru prima dată în carieră, Sabalenka va evolua în penultimul act cu sportiva canadiană Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA.

La US Open, jucătoarea din Belarus a pierdut un singur set, în primul tur, scor 6-7 (4), cu Nina Stojanovici din Serbia, locul 94 WTA.

Sabalenka nu are şanse de a urca pe locul I dacă va câştiga la Flushing Meadows, în timp ce pentru Fernandez, prezenţa în semifinale îi asigură o ascensiune până pe locul 36 WTA.

Miercuri, vor avea loc partidele Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 150, venită din calificări - Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4 - Maria Sakkari (Grecia), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.