FRF anunţă că testele PCR făcute jucătorilor Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, care au intrat în contact cu Ianis Hagi, au ieşit negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naţionalei în urma unor uşoare dureri de cap resimţite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă că jucătorul este infectat cu noul coronavirus. În aceste condiţii, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de miercuri şi rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până marţi la această acţiune a naţionalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, au intrat de la prânz în izolare deşi la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat şi antrenamentul oficial de marţi seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord şi, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru partida de miercuri.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etpa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.