Fostul internaţional brazilian Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost operat de o tumoră la colon. El afirmă că se simte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc Domnului că mă simt bine şi că medicii Fabio şi Miguel au grijă de mine. Sâmbătă am fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru retragerea unei leziuni suspecte la colon. Această tumoră a fost identificată la testele de săptămâna trecută", a scris Pele pe reţelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Pelé a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială .

Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte "deprimat".



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.