Campioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a impus luni, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, cu scorul de 24-21 (14-12), în meci jucat în devans la etapa secundă a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristina Neagu a marcat 9 goluri pentru CSM Bucureşti.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti devine lider, cu 6 puncte, iar Gloria Bistriţa rămâne pe locul 11, cu 0 puncte şi două înfrângeri în debutul sezonului.

Meciul Gloria Bistriţa - CSM Bucureşti s-a disputat în devans, pentru că echipa campioană joacă în 12 seprembrie prima partidă din grupa A a Ligii Campionilor, în deplasare, cu Team Esbjerg.

Celelalte partide ale rundei a doua din Liga Naţională sunt programate duminică, între HC Zalău - CSM Slatina, Rapid Bucureşti - Gloria Buzău, Minaur Baia Mare - Dunărea Brăila, Ştiinţa Bucureşti - Măgura Cisnădie, CSM Rm. Vâlcea - CSM Deva şi SCM Craiova - Dacia Mioveni.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.