Nou-promovata în Liga Naţională de handbal masculin Universitatea Cluj a obţinut, vineri, prima victorie din sezonul 2021-2022, pe teren propriu, cu Poli Timişoara, scor 20-19 (10-10), în etapa a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Etapa a II-a a Ligii Naţionale a programat vineri doar acest meci, iar sâmbătă se vor juca cele dintre CSM Bacău - Dinamo Bucureşti şi CSM Alexandria - Potaissa Turda, pentru ca runda să se încheie duminică, cu disputele dintre CSU Suceava - Minaur Baia Mare, CSM Vaslui - Steaua Bucureşti, CSM Focşani - CSM Bucureşti.

Un singur meci este amânat cu o săptămână, cel dintre HCDS Constanţa - HC Buzău, pentru că gazdele joacă, duminică, în EHF European League.

După prima etapă a sezonului intern, campioana Dinamo Bucureşti este lider, cu acelaşi punctaj ca şi următoarele cinci clasate, dar golaveraj superior.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.