Premierul Florin Cîţu a afirmat că toată procedura privind proiectul de act normativ legat de programul de investiţii „Anghel Saligny” a fost complet respectată, iar Ministerul Transporturilor este avizator tacit, în sensul în care Cătălin Drulă nu şi-a dat semnătura pe document, acesta trecând în Executiv cu avizul tacit al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost îndeplinite toate procedurile, cvorumul de şedinţă. A fost respectată procedura în totalitate. De două ori am verificat. Cred că Ministerul Transporturilor e avizator tacit în această procedură”, a declarat Florin Cîţu, întrebat dacă ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a avizat proiectul de OUG privind planul de investiţii „Anghel Saligny”.

Premierul a anunţat, vineri, după şedinţa de Guvern, că a existat cvorum şi a fost aprobat Planul Anghel Saligny.

În replică, reprezentanţii USR PLUS au precizat că adoptarea PNDL 3 reprezintă „un nou abuz marca OUG 13”. „Florin Cîţu şi Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea şi Iordache în 2017”, au afirmat aceştia şi au solicitat din nou demisia prim-ministrului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.