Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat despre acuzaţiile lui Vlad Voiculescu potrivit cărora pe luna mai nu au mai fost alocate fonduri pentru plata personalului din centrele de vaccinare, că Ministerul Sănătăţii a avut un buget, iar banii suplimentari sunt alocaţi la rectificarea bugetară. Pe această cale şeful Guvernului i-a invitat pe colegii de la USR PLUS să vină să participe atunci când va fi făcută rectificarea bugetară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministerul Sănătăţii a avut un buget şi anume nu are cum să dea Guvernul. La rectificare se alocă bani suplimentari. Când a fost nevoie de a cumpăra Remdesivir imediat am aprobat din Fondul de rezervă. La rectificarea bugetară sunt alocate resurse, îi aşteptăm pe colegii de la USR să vină la rectificarea bugetară. Eu vă spun că de fiecare dată când Ministerul Sănătăţii a cerut, a primit”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de vineri a Executivului.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă, vineri, că premierul Florin Cîţu nu a mai alocat din luna mai bani pentru plata personalului din centrele de vaccinare şi a lăsat Ministerul Sănătăţii fără fonduri pentru programele de sănătate, însă aprob în şedinţa de Guvern şpaga numită PNDL 3”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.