Poliţiştii din Bucureşti fac, vineri, percheziţii într-o gospodărie, după ce au fost sesizaţi de către o femeie că ar fi agresată de concubin, iar acesta ar deţine mai multe arme. În curtea imobilului au fost deja descoperite arme şi muniţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa de 03.09.2021, în jurul orei 01.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie este ameninţată de către concubin. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat persoana. Aceasta le-a relatat faptul că  bărbatul cu care o relaţie de concubinaj o ameninţă şi o agresează, precum şi faptul că acesta deţine mai multe arme”, anunţă, vineri după-amiază, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că a fost solicitat şi sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. 

”În curte au fost identificate arme şi elemente de muniţie. Poliţiştii au asigurat locaţia, iar în cursul zilei de astăzi, în  baza mandatului  emis de instanţă, efectuează o percheziţie domiciliară la adresă”, a mai transmis Poliţia.  

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.