Muzica inseamna putere si magie. Muzica inseamna viata. In acelasi timp muzica are puterea de a ne uni indiferent cat de diferiti suntem. Ne miscam cu totii pe acelasi ritm si ascultam ca un singur suflet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintotdeauna, pentru totdeauna, Muzica Uneste! Oriunde ai fi, oricine ai fi, te misti in acelasi ritm, inima iti bate in acelasi ritm, cu aceeasi putere. De aceea, David Guetta impreuna cu Tuborg uneste fanii din intreaga lume cu una dintre cele mai recente piese, Get Together.

Tuborg, impreuna cu cel mai tare artist al momentului, te invita in turneu virtual cu piesa Get Together. Haide si tu alaturi de David Guetta si participa la show-uri pe tot globul. Pentru a intra in lumea virtuala, scaneaza QR codul de pe sticlele si dozele de Tuborg, apoi petrece alaturi de David Guetta, oriunde te-ai afla.

Campania Muzica Uneste isi doreste sa aduca impreuna toti iubitorii de muzica intr-un singur ritm, acela al muzicii care rasuna puternic. Impreuna cu David Guetta, Tuborg ofera oportunitatea unor experiente cu totul noi si memorabile.

David Guetta intelege impactul pozitiv al muzicii asupra oamenilor, in special acum, cand multi se simt izolati: “In aceste vremuri, oamenii trebuie sa simta o conexiune cu restul lumii, iar muzica are puterea sa faca asta. Este limbajul universal care uneste lumea”. David continua: “Stiu ca mi-am atins scopul, cand oamenii se vor simti uniti. Cred ca este extraordinar ca Tuborg sustine acest proiect. Pentru mine inseamna enorm, pentru ca am pus tot sufletul in acest demers”. Colaborarea cu Tuborg pentru a uni lumea prin muzica ii da sperante lui David pentru viitor: “Cred ca urmeaza ani incredibili pentru industria muzicala. Dupa ce oamenii au acumulat atata presiune, acum vor petrece ca niciodata. Odata ce lumea se va redeschide sa putem da spectacole, va fi epic, va fi magic.”

David Guetta este reprezentativ pentru conceptul Muzica Uneste prin intreaga sa cariera. Putini artisti au capacitatea sa impinga granitele dintre genurile muzicale si sa influenteze intreaga industrie muzicala prin viziunea lor. “When Love Takes Over,” piesa de pe primul sau album din 2009, ‘One Love’, a fost #1 in UK, “I Gotta Feeling” cantata de Black Eyed Peas si produsa de Guetta, a devenit un hit mondial, fiind #1 in 17 tari.

La nivel global, a inregistrat vanzari de peste 50 de milioane de albume, iar numarul total de difuzari depaseste 10 miliarde. A primit numeroase discuri de aur si platina, a fost votat World’s #1 DJ de doua ori in 2020. Are la activ doua premii Grammy din sase nominalizari.

David Guetta domina scena muzicala de peste 20 de ani si, cu siguranta, mai are multe de aratat intregii lumi.

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie Greenfield. Tuborg Romania are un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.