Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, afirmă, miercuri, că, dacă există bani pentru încă un PNDL, deşi ”primele două au fost dezastre din care politicienii şi acoliţii lor au furat pe nestingherite”, înseamnă că există bani şi pentru a mări salariile românilor, prin implementarea conceptului zero taxe pe salariul minim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creştem salariile românilor cu 900 de lei. Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulţi bani din munca lor? Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii şi acoliţii lor au furat pe nestingherite, avem şi pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim”, a scris, miercuri, pe Facebook, Claudiu Năsui.  

Acesta cere aplicarea ”de urgenţă a Programului de Guvernare.  

”În condiţiile în care preţurile la facturi explodează şi românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgenţă şi începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toţi românii care muncesc. Banii aceştia nu sunt asistenţă socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră”, a mai transmis ministrul.  

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.