Fundaşul portughez al echipei Olympiacos Pireu, Ruben Semedo, a fost reţinut în Grecia, fiind bănuit de violarea unei tinere de 17 ani, informează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul portughez de 27 de ani riscă ani mulţi de închisoare dacă va fi găsit vinovat de violarea unei minore.

După o plângere formulată, duminică, de o tânără de 17 ani şi de părinţii ei, fostul jucător de la Villarreal şi Sporting Lisabona a fost reţinut de poliţie.

Potrivit publicaţiei elene News 24/7, adolescenta l-ar fi întâlnit pe fotbalist într-un bar din oraşul Oropos. Reclamanta îl acuză pe internaţionalul portughez (trei selecţii) că a făcut-o să bea înainte de a o invita la el acasă. Odată ajunşi acasă la jucător, Ruben Semedo ar fi abuzat-o sexual pe tânără. Fundaşul Olympiacos va compărea, marţi, în faţa unui judecător.

Semedo nu este la primele probleme cu justiţia. În 2018, în timp ce juca în Spania, la Villarreal, el a fost acuzat de tentativă de omor, lovituri, rănire, ameninţări, sechestrare, port ilegal de armă şi jaf la adresa unei persoane. Semedo a recunoscut unele dintre faptele de care a fost acuzat, însă s-a descoperit că el a acţionat în numele altei persoane, căreia îi era dator.

Fotbalistul a fost reţinut la 20 februarie 2018 pentru că, împreună cu alte două persoane, ar fi legat şi agresat un bărbat în casa sa şi pentru că a mers apoi la casa victimei pentru a o jefui. Jucătorul a fost încarcerat timp de cinci luni în Spania. El a fost eliberat pe cauţiune, după plata a 30.000 de euro.

 În acest dosar, Semedo a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare şi a primit o interdicţie pe opt ani de acces pe teritoriul Spaniei.

Din cauza cazierului său, Ruben Semedo a ratat un transfer în aceatsă vară, în Anglia, la Wolverhampton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.