Doi britanici, precum şi copilul unui alt cetăţean britanic, au fost ucişi, joi, în atacul sinucigaş de la aeroportul din Kabul, soldat cu 85 de morţi, a anunţat, vineri, ministrul Afacerilor Externe din Marea Britanie, Dominic Raab.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte trist să aflu că doi cetăţeni britanici, precum şi copilul unui alt cetăţean britanic, au fost ucişi joi, în atacul terorist, în timp ce alte două persoane au fost rănite. Au fost persoane nevinovate şi este o tragedie că au fost asasinate de terorişti laşi în timp ce ei încercau să ajungă în siguranţă lângă oamenii lor dragi din Regatul Unit", a spus Raab.

Ministrul a subliniat că familiilor celor ucişi le va fi oferit ajutor consular.

"Nu vom întoarce spatele celor care contează pe noi când au nevoie şi nu ne vom lăsa niciodată intimidaţi de terorişti", a mai spus Dominic Raab.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.