Silvio Berlusconi, miliardar media şi fost prim-ministru al Italiei, a fost spitalizat pentru investigaţii amănunţite, a transmis vineri purtătorul lui de cuvânt, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Spitalizarea a fost necesară pentru o evaluare clinică aprofundată”, citează AFP, după ce au apărut informaţii că Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat joi la spitalul San Rafaele din Milano.

Berlusconi a fost internat şi externat de mai multe ori anul acesta în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 care a generat complicaţii. El a contractat boala în septembrie anul trecut, când a fost spitalizat 11 zile.

Fostul premier a dominat viaţa publică italiană timp de mai multe decenii şi este acum membru al Parlamentului European din partea partidului său, Forza Italia.

În ultimii ani a prezentat mai multe probleme de sănătate, în 2016 fiind operat pe cord deschis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.