Preşedintele PNL, Ludovic Orban, explică faptul că a decis să candideze pentru un nou mandat pentru că nu a găsit "o soluţie mai bună" pentru preşedinţia partidului, deşi a căutat-o, dar şi pentru că are experienţa şi energia necesare pentru a duce formaţiunea la victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cel mai simplu mi-ar fi fost ca, după patru ani de preşedinte, după ce am fost prim ministru în cea mai grea perioadă (...) de după al Doilea Război Mondial, să mă duc şi eu să mă întorc spre familie, să mă întorc spre lucrurile care îmi plac şi pe care de mult nu le-am mai făcut, să mă întorc şi eu spre viaţa mea personală, spre sănătatea mea, să îmi văd de mine. Nu am făcut lucrul ăsta. În momentul în care m-am hotărât să candidez pentru un nou mandat am cumpănit o lună de zile dacă să candidez sau nu. Am luat decizia, pentru că, pe de o parte, nu am văzut soluţie mai bună decât mine, deşi am căutat-o, iar pe de altă parte, ştiu că pot, am forţa, am energia, am cunoaşterea, experienţa ca să conduc în continuare Partidul Naţional Loberal spre victorie, spre o bună guvernare care să asigure cu adevărat împlinirea potenţialului naţiunii române”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Brăila, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la Congresul din 25 septembrie.
 
El a adăugat că a luat decizia de a candida din nou pentru şefia PNL după ce a consultat "aproape orice om important" şi după ce a obţinut "în mare parte acordul şi susţinerea tuturor actorilor” pe care i-a considerat importanţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.