Fotbalistul Gabriel Tamaş a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să dea totul pe teren şi de aceea renunţă la funcţia de preşedinte al clubului, dar şi la banderola de căpitan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. Eu deocamdată sunt jucător de fotbal. Până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan. Asta e decizia mea. Voi vrea să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic. Mai bine mă axez pe fotbal. Şi în decembrie vom vedea. Se încearcă din răsputeri să se rezolve anumite probleme la club, la toate cluburile din România sunt probleme. Eu sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine. Sunt multe probleme, mici, mari... Jucătorii la un club de fotbal şi dacă ai banii la zi sunt nemulţumiţi”, a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş a devenit în iunie preşedintele FC Voluntari.

Formaţia FC Voluntari va întâlni vineri, pe teren propriu, de la ora 18.00, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a şaptea a Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.