Biroul permanent a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor. Astfel, un plen al forului legislativ va avea loc marţi, de la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O informare legată de proiectul de lege privind aprobarea unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului şi care urmează să fie avizată de comisiile permanente în termenele stabilite figurează pe ordinea de zi a plenului.

De asemenea, este înscris pe ordinea de zi şi  proiectul de lege care aprobă ordonanţa de urgenţă 89/2021 pentru completarea articolului 46 al Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

Acest act normativ prevede prelungirea mandatelor directorilor generali interimari ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Liviu Popescu şi Ramona Săseanu, în timpul vacanţei Legislativului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.