Şapte persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite, duminică după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 7, în apropiere de Brezoi, judeţul Vâlcea. Traficul este blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Echipajele SAJ au evaluat 6 persoane, toate  vor fi transportate la spital. Victimele sunt conştiente, copilul are atac de panică. Sunt în total 7 victime", a precizat ISU Vâlcea.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în apropierea localităţii Brezoi.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, sunt implicate două autoturisme, iar primele date arată că acestea s-au ciocnit frontal.

Şoferii nu au consumat alcool, spun poliţiştii.

FOTO: ISU Vâlcea
FOTO: ISU Vâlcea

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au anunţat că sunt patru persoane rănite, între care şi un copil de trei ani. Pompierii militari intervin cu o ambulanţă SMURD şi autospcială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu 4 ambulanţe.

Echipajul SMURD a acordat prim ajutor şi a evaluat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care prezintă dureri la braţul drept şi va fi transportat la CPU Brezoi.

Traficul este blocat total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.