Jandarmii din Bistriţa-Năsăud au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, în cazul unui pui de urs rănit care fusese găsit de pădurari. Animalul a fost dus la un medic veterinar pentru a fi îngrijit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, sâmbătă în jurul amiezii s-a anunţat, printr-un apel la 112, că la marginea localităţii Chiraleş, înspre Lechinţa, a fost găsit un pui de urs care este destul de grav rănit la o lăbuţă.
 
"Jandarmii au intervenit pentru izolarea zonei şi protejarea anumitor persoane care s-ar fi putut afla la munci agricole în imediata apropiere, în cazul în care în zonă ar fi apărut ursoaica. La faţa locului a intervenit administratorul fondului de vânătoare, care a transportat puiul de urs la un medic veterinar pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate", a precizat sursa citată.
 
Ulterior, organele abilitate urmează a stabili unde va fi transportat animalul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.