Tehnicianul portughez Jose Peseiro, care a pregătit şi echipa Rapid, a demisionat de la naţionala Venezuelei. El susţine că nu a mai fost plătit de 14 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peseiro, în vârstă de 61 de ani, a fost numit la naţionala Venezuelei în februarie 2020. El a calaificat situaţia drept "de nesuportat".

Preşedintele federaţiei venezuelene Jorge Gimenez a recunoscut că selecţionerul nu a "primit aproape nimic" în timpul mandatului.

Venezuela va juca în perioada 2 septembrie, 5 şi 9 septembrie, cu Argentina, Peru şi Paraguay, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

Peseiro, care a pregătit echipa Rapid în perioada iunie 2008 - ianuarie 2009, l-a înlocuit pe Rafael Dudamel, care a demisionat de la conducerea naţionalei venezuelane după patru ani.

Jose Peseiro a mai antrenat Sporting Lisabona, echipă de la care a fost dat afară în noiembrie 2018 după numai patru luni.

Printre altele, el a mai antrenat în carieră formaţiile Al Hilal, Panathinaikos, Braga, Al Wahda, Al Ahly, FC Porto, Al Sharjah şi Vitoria Guimaraes.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.