Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins vineri, la Trofeul Centenar de la Oradea, cu Cristina Neagu în teren, formaţia ungară Debrecen VSC, cu scorul de 28-26 (17-11). CSM va juca în acest sezon şi în Liga Campionilor, iar Debrecen în EHF European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat Trofeul Centenar, la Oradea, în 20 şi 21 august acesta reuneşte patru echipe de top din România şi Ungaria, adică CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, respectiv pe Debrecen VSC şi FTC Budapesta.

Vineri se mai joacă partida dintre Minaur Baia Mare - FTC Budapesta, iar sâmbătă se vor duela CSM Bucureşti - FTC Budapesta şi Minaur Baia Mare - Debrecen VSC.

La turneul amical participă şi echipele de junioare ale echipelor CSM şi cele ungare, plus formaţia gazdă CSU Oradea.

În sezonul 2021-2022, CSM Bucureşti şi FTC Budapesta vor evolua şi în Liga Campionilor, în aceeaşi grupă, în timp ce Minaur Baia Mare se va afla în grupele EHF European League. Debrecen va juca în aceeaşi competiţie, în turul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.