Şase oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construirii drumului de mare viteză Bucureşti - Alexandria, contract cu o valoare estimată cuprinsă în intervalul 17.7 - 20.9 milioane de lei fără TVA. anunţă vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de Mare Viteză Bucureşti – Alexandria".

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi:

1. Asocierea DP CONSULT SA – SC EXPLAN SRL – SCA TEAHA&FUZESI

2. Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL

3. Asocierea G&M ROAD BUILDING ENGINEERING SRL – SC BUILDING DESIGN 2000 TOP SRL – SC IRIMAT CONS SRL – CONSORZIO STABILE EBG GROUP

4. Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL – INSTITUT IGH DD – EXPERT PROIECT 2002 SRL

5. Asocierea VIAPONTE ROM SRL – METROUL SA – CAPITAL VISION SRL

6. Ofertant YUKSEL PROJE AS

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă în intervalul 17.695.961,10 - 20.910.681,30 lei fără TVA.

Durata contractului este de 17 luni de la Data de Începere a Contractului din care vor fi: 14 luni – Studiu de Fezabilitate; 3 luni – Asistenta tehnica si Raport financiar final.

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.