Senatorul PNL Vlad Pufu, preşedinte al filialei municipale Buzău, şi-a anunţat, miercuri, susţinerea pentru Ludovic Orban. Pe de altă parte, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că îl susţine la şefia partidului pe Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul de Buzău Vlad Pufu a precizat, într-o postare pe Facebook, că a votat moţiunea lui Orban, pentru că, în opinia sa, de multe ori, continuitate înseamnă liniştea pentru o construcţie solidă.

"Prin consecvenţă m-am respectat pe mine, am respectat echipa din care am făcut parte şi, mai ales, adversarul. Am semnat Moţiunea preşedintelui Ludovic Orban convins fiind că există mai mult ca oricând nevoie de experienţă şi dialog în viaţa politică românească. De multe ori continuitate înseamnă liniştea de care avem nevoie pentru a aşeza o construcţie solidă în timp. În cele mai grele perioade pentru ţară, atunci când şi-a pus amprenta glorios pe istoria noastră, PNL a avut continuitatea ca element definitoriu", a scris Pufu, care este preşedintele filialei municipale a PNL Buzău.

Pe de altă parte, recent, liderul organizaţiei judeţene a PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, şi-a anunţat sustinerea pentru rivalul lui Orban, şi anume pentru Florin Cîţu.

 

Într-o o postare pe facebook,

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.