Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că formaţiunea va depune o moţiune de cenzură în viitoarea sesiune parlamentară, "să vedem cine-şi mai asumă un astfel de prim ministru”. Ciolacu consideră că mai grav decât cele două dosare din trecutul premierului este faptul că acesta nu ştie cât costă o pâine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Domnul prim ministru... când te urci beat la volan eşti iresponsabil. Este infracţiune, sper că nu vreţi să mă lămuriţi că a fost contravenţie fiindcă există documentele. (...) E infracţiune clar. Eu ştiam că domnul preşedinte, şi domnul Barna, şi domnul Cioloş, toţi sunt cu fără penali în funcţii publice. Când faci împrumuturi şi nu mai dai banii înapoi... ţepar, dai o ţeapă la o bancă. Dom-le, dar să fii primul ministru al unui stat şi să nu ştii cât costă alimentul de bază al populaţiei, respectiv pâine, mie mi se pare mai grav decât toate. Te ridici frumos de pe scaun şi pleci acasă. Nu ai ce să cauţi într-o asemenea funcţie când tu trăieşti în altă lume faţă de lumea în care trăiesc românii”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la B1 Tv.
 
El a susţinut că a aşteptat ca premierul să îşi dea demisia.
 
"Nu mai poate să te reprezinte un astfel de prim ministru. Gândiţi-vă că se duce într-o vizită oficială în Statele Unite, ce face, îl caută perceptorii, îl aşteaptă la...?”, a adăugat Ciolacu.
 
Liderul PSD a avansat ideea depunerii unei moţiuni de cenzură, care va arăta cine îl mai susţine pe premier. El a declarat că în mod "categoric” PSD va depune o moţiune de cenzură şi va veni cu "un pachet de legi foarte consistent pe zona economică” în viitoarea sesiune parlamentară.
 
"Avem moţiunea de cenzură, să vedem cine-şi mai asumă un astfel de prim ministru şi să-şi asume politic. (...) Cu ce au greşit românii, după ani de zile în care ne-au intoxicat USR-ul, cu preşedintele, cu toată lumea, cu fără penali să ajungem în situaţia în care penalul Cîţu cu penalul Barna împart banii românilor?”, a adăugat Marcel Ciolacu. 
 
El a catalogat drept un "blestem” faptul că PNL trebuie să aleagă între Florin Cîţu şi Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.