O femeie a murit şi alte trei persoane, între care două fete minore, au fost rănite într-un accident produs, miercuri seară, pe drumul naţional 73C, în judeţul Argeş, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul s-a produs în localitatea Godeni, unde un TIR şi un autoturism în care se aflau patru persoane s-au ciocnit violent în condiţii de carosabil umed. 
 
În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta acestuia au fost scoşi de către echipajele de descarcerare din maşină. Tânăra aflată pe scaunul din dreapta faţă, o adolescentă în vârstă de 15 ani, a fost preluată conştientă de către echipajul SMURD, ea având mai multe traumatisme la cap şi pe partea stângă a corpului.
 
Unul dintre pasagerii din spate, o femeie de 66 de ani, a murit pe loc. Tot pe bancheta din spate a autoturismului se afla şi o fetiţă de 10 ani, care a fost rănită şi preluată de echipajele medicale pentru a fi dusă la spital. 
 
Poliţiştii urmează a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.