Meteorologii au emis avertizare nowcasting Cod roşu de ploi torenţiale şi vijelii, miercuri seară, în două localităţi din judeţul Dâmboviţa, localnicii fiind anunţaţi prin mesaj Ro-Alert. În judeţul Argeş, unde a fost emis un alt Cod roşu, vântul a desprins bucăţi din acoperişurile unor clădiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare now casting Cod roşu, valabilă până la ora 21.30, în judeţul Dâmboviţa localităţile Moroeni şi Runcu.

Sunt aşteptate averse torenţiale ce vor acumula peste 40...50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, vijelie.

Autorităţile din Dâmboviţa au emis mesaj Ro-Alert pentru a prevenit populaţia.

Un alt Cod roşu a fost emis, până la ora 21.00, pentru judeţul Argeş, localităţile Câmpulung, Lereşti, Valea Mare Pravăţ, Bughea de Jos, Bughea de Sus;

Aici au fost averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină.

Potrivit ISU Argeş, o tablă a fost luată de vânt de pe un acoperiş, la Corbi, iar pe Calea Craiovei din Piteşti au fost desprinse elemente dintr-un acoperiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.