Opt angajaţi Metrorex care în luna mai au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti, pentru a împiedica dezafectarea unor spaţii comerciale, au fost sancţionaţi disciplinar cu desfacerea contractelor de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Metrorex informează că s-a finalizat cercetarea disciplinară prealabilă a celor 8 angajaţi care, în data de 19/20.05.2021, în intervalul orar 23:10-01:00, au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti după terminarea programului de circulaţie a trenurilor cu călători, deşi trebuiau să evacueze incinta staţiei şi au împiedicat accesul în interiorul acesteia a reprezentanţilor ADP sector 6 sosiţi pentru dezafectarea unor spaţii comerciale construite fără aprobări legale.

Astfel, în urma finalizării cercetării mai sus menţionate, s-a constatat că au fost săvârşite abateri deosebit de grave de la ordinea şi disciplina muncii şi s-a decis desfacerea disciplinară a contractelor individuale de muncă ale celor implicaţi şi cercetaţi disciplinar.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.