Al zecelea film „Fast and Furious”, penultimul din franciză, va fi lansat în cinematografe în 2023, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fast and Furious 10”, regizat de Justin Lin, va debuta pe 7 aprilie 2023. Iniţial, era programat să fie lansat pe 2 aprilie anul acesta, dar acel loc a fost luat de „F9”, din cauza întârzierilor cauzare de pandemie. Totuşi, al nouălea film din franciză a avut premiera ceva mai târziu, pe 25 iunie.

Este aşteptat ca Vin Diesel să revină în rol principal, iar din distribuţie să facă parte Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster şi Michelle Rodriguez.

Potrivit Entertainment Weekly, actorul Dwayne Johnson nu va reveni în franciză şi nu este clar dacă John Cena îşi va relua rolul Jakob Toretto.

„Fast and Furious 9” a generat, la nivel global, încasări de peste 500 de milioane de dolari, până la acest moment. A debutat pe primul loc atât în box office-ul nord-american, cât şi în alte teritorii, inclusiv în România, unde a obţinut aproximativ 3 milioane de lei în weekendul de debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.