O fetiţă de 3 ani din satul vrâncean Lieşti, comuna Slobozia Bradulului, a murit marţi dimineaţă după ce a fost călcată de un autoturism. Şoferul implicat în tragedie nu a aşteptat venirea poliţiei şi a salvării, a urcat victima în autoturism,şi a plecat spre spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea,accidentul a avut loc marţi dimineaţă în satul Lieşti. Nu se ştie cum copila a ajuns nesupravegheată pe drum.  La un moment dat, ea a fost lovită de un autoturism iar impactul a fost extrem de puternic. Fără a mai aştepta salvarea, şoferul şi o rudă apropiată a copilei au urcat-o pe aceasta în autoturism şi au pornit spre spitalul din Dumitreşti. Pe drum, şoferul a oprit la postul de poliţie din Slobozia Bradului şi le-a spus poliţiştilor ce s-a intamplat.  Apoi, şi-a continuat drumul spre spital.

De la Dumitreşti, copila a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, unde, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul.

Poliţiştii vrânceani de la Serviciul Rutier sunt încă la locul tragediei şi efectuează cercetări.

 În ultima vreme, în întreaga regiune se constată o creştere a accidentelor rutiere grave, odată cu creşterea valorilor de trafic, având în vedere venirea multor români din străinătate  şi plecarea multora în concedii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.