Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Braşov au deschis, în ultimele ore, trei anchete penale şi au emis tot atâtea ordine provizorii de protecţie după ce trei bărbaţi au fost reclamaţi pentru violenţă în familie. În două dintre cazuri victime sunt fostele soţii ale agresorilor, iar în al treilea un bărbat şi-a ameninţat familia şi şi-a agresat fizic mama.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cel mai recent dosar a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la nivelul secţiei 3 din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov. 
„La data de 14 august 2021, în jurul orei 00.25, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie din municipiul Braşov ar fi fost agresată fizic de către fostul său soţ. În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbat, prin care i s-a interzis să se apropie la o distanţă mai mică de 100 m faţă de persoana vătămată şi de adresa de domiciliu a acesteia”, informează Poliţia judeţeană Braşov.  Cercetările în acest caz continuă în cadrul dosarului penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei. 
Şi poliţiştii se la secţia rurală Hoghiz fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  violenţă în familie după ce vineri, în jurul orei 15.29, au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie din localitatea Hoghiz, că fostul său soţ a agresat-o fizic.
Şi în acest caz poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbat, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.
Un alt caz de violenţă în familie a fost înregistrat tot vineri după amiază la nivelul Poliţiei Oraşului Zărneşti.
„Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, le-ar fi adresat ameninţări membrilor familiei sale şi ar fi agresat-o fizic pe mama sa”, transmite IPJ Braşov.
Şi în acest caz a fost emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbat, iar acesta este cercetat în continuare într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.