Tatăl cântăreţei Britney Spears, Jamie Spears, a fost de acord să renunţe la rolul de tutore, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este o victorie importantă pentru cântăreaţa care timp de 13 ani s-a aflat sub tutela tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008. 

Tatăl pop-star-ului a depus joi răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcţia. 

Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că "nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie", lupta publică în care s-a angajat interpreta l-a determinat să ia hotărârea. 

"Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei", a spus avocatul. 

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a salutat anunţul într-un comunicat. "Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney", a spus el. 

Avocatul promite "să continue ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale". 

Acest regim i-a fost impus în 2008 cântăreţei după o serie de derapaje ultramediatizate şi în special administrat de tatăl ei. Cântăreaţa a denunţat această măsură şi recent a asigurat că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela acestuia din urmă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.