Un incendiu a izbucnit, joi seară, la un depozit de produse alimentare situat în munipiul Cluj-Napoca, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Primele informaţii arată că nu sunt victime. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "La ora 20:07, ISU Cluj a fost alertat prin apel unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu care se manifesta la o hala-depozit in localitatea Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii. La intervenţie au participat 3 autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor şi câteva butelii de gaz", a transmis ISU Cluj.

La sosirea pompierilor, hala ardea generalizat iar la scurt timp au explodat două butelii.

"Nu au fost victime, doar pagube materiale", au precizat reprezentanţii ISU, menţionând că se lucrează pentru stingerea ultimelor focare.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul se manifestă la o hală, de aproximativ 300 de metri pătraţi, de pe bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, unde este un depozit de produse alimentare.

ISU intervine cu 3 autospeciale de stingere, incendiul fiind localizat şi se lucrează pentru lichidare.

"Nu sunt victime", au transmis reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.