Actorul britanic Idris Elba va fi personajul Knuckles în continuarea filmului „Sonic the Hedgehog”, aşteptat în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul a făcut anunţul pe Twitter, printr-o fotografie cu pumnul strâns al personajului căruia îi va împrumuta vocea. "Cioc, cioc, ... #FilmulSonic2 #Knuckles", a scris el. 

Knuckles este o echidnă roşie, care a apărut pentru prima dată în jocul video „Sonic Ariciul 3”, lansat în 1994. Manipulat de Doctor Robotnik, care îl face să creadă că Sonic este duşmanul lui, el va sfârşi prin a deveni aliatul rapidului arici albastru. 

Un sinopsis dezvăluit de studioul Paramount lasă să se înţeleagă că intriga acestei continuări va fi asemănătoare celei din jocul video. 

"Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite”. 

După succesul primului film, lansat în februarie 2020, o continuare a fost anunţată pentru 2022.  

Acest al doilea film va fi realizat de Jeff Fowler şi scris de scenariştii Pat Casey şi Josh Miller.

Starurile din primul lungmetraj, Jim Carrey (Dr. Robotnik), şi Ben Schwartz (vocea lui Sonic), vor reveni în distribuţie, alături de James Marsden şi Tika Sumpter (Tom şi Maddie Wachowski).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.