Federaţia Română de Canotaj şi Federatia Română de Yachting au lansat, miercuri, la Constanţa, disciplina Canotaj pe mare, care va fi în programul JO-2024 de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce facem noi astăzi cred că este o dovadă că noi n-am renunţat la activivtate după ce ne-am întors de la Jocurile Olimpice, avem acum în desfăşurare Campionatul Mondial de juniori, sperăm copiii noştri să se prezinte cât mai bine. N-au presiunea rezultatelor. Vrem să dezvoltăm canotajul de coastă. Împreună cu Federaţia Română de Yachting sunt ferm convinsă că la următoarele ediţii ale JO ne putem bucura de rezultate frumoase. Mă bucur că ştafeta care a fost extrem de sus ridicată atâtea ediţii de JO a fost predată cu succes generaţiei tinere.", a declarat preşedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă.

La lansare au mai fost prezente foste campioane olimpice precum Doina Melinte, Valeria Răcilă, Viorica Susanu, Camelia Macoviciuc sau Angela Alupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.