Pat Hitchcock, singurul copil al regizorului Alfred Hitchcock, a murit la vârsta de 93 de ani, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiica ei, Katie O’Connell-Fiala, a confirmat că a murit luni, în Thousand Oaks, California.

Ea a apărut în filmele tatălui ei precum "Strangers on a Train", "Psycho" şi "Stage Fright". În "Psycho", Hitchcock a jucat-o pe Caroline, colega de birou a lui Janet Leigh. 

În "Strangers on a Train", ea a fost Barbara Morton, sora personajului interpretat de Ruth Roman. 

În anii 1970, a jucat în filme de televiziune: "Skateboard", "Six Characters in Search of an Author" şi "Ladies of the Corridor". 

S-a născut Patricia Hitchcock pe 7 iulie 1928, mama fiind Alma Reville. Familia Hitchcocks s-a mutat la Los Angeles în 1939. Ea a început actoria pe Broadway, în piesa "Violet". 

Deşi s-a retras pentru a-şi creşte copilul, Pat Hitchcock a contribuit la Mystery Magazine a lui Alfred Hitchcock şi a scris, împreună cu Laurent Bouzereau, biografia mamei ei, "Alma Hitchcock: The Woman Behind the Man".

Casa lui Pat Hitchcock a ars în timpul incendiului devastator din 2018 din sudul Californiei.

Soţul ei, Joseph E. O’Connell, Jr., a murit în 1994. Ea are trei fiice, Mary Stone, Tere Carrubba şi Katie O’Connell-Fiala, avocată la Amblin Partners.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.