"Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă/ The Suicide Squad", cu Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Alice Braga, Pete Davidson, Jai Courtney, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de aventuri cu super-eroi, regizat de James Gunn, a generat încasări de 577.927 de lei şi a fost urmărit de 24.843 de spectatori. 

O colecţie de ticăloşi, formată din Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher II, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin şi psihopata preferată a tuturor, HarleyQuinn, înarmaţi, sunt trimişi pe insula îndepărtată, infestată de inamici, Corto Maltese. Străbătând o junglă plină de militanţi şi forţe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare şi distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu... şi pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în urechi, urmărindu-le fiecare mişcare. 

Producţia "Croazieră în junglă/ Jungle Cruise", care are la bază una dintre atracţiile principale ale parcului tematic Disneyland, a coborât pe locul doi, în al doilea weekend de la lansare, cu 335.198 de lei încasări. 

Pe locul trei a coborât animaţia „Luca”, în a doua săptămână de la lansare, după ce a generat 253.062 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. 

"Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9", regizat de Justin Lin, cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, John Cena şi Tyrese Gibson în distribuţie, a coborât pe poziţia a patra, în al şaptelea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 169.939 de lei şi a fost vizionat de 6.915 spectatori. 

Lungmetrajul "Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age", continuarea animaţiei din 2003, a urcat un loc, până pe cinci, în al treilea weekend de la lansare, generând 124.446 de lei după ce a fost văzut de 6.003 spectatori. 

Thrillerul "Furia unui om periculos/ Wrath of Man", regizat de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rol principal, a coborât în clasament pe şase, în al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 122.720 de lei şi 5.315 spectatori. 

Thrillerul "Old: Prizonierii timpului", regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, a coborât două locuri, până pe şapte, în al treilea weekend de la lansare. Producţia a avut încasări de 93.777 de lei şi 4.163 de spectatori. 

Filmul de acţiune "Văduva neagră/ Black Widow", cu Scarlett Johansson, se află pe opt în top, după ce a coborât un loc în al cincilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a avut încasări de 64.267 de lei. 

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de "Space Jam: O nouă eră/ Space Jam: A New Legacy”, şi lungmetrajul de acţiune "Scapă, dacă poţi 2! Turneul campionilor/ Escape Room: Tournament of Champions". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.