Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă, referindu-se la activitatea Guvernului, că întotdeauna "e loc de mai bine", el scoţând în evidenţă faptul că România nu se află printre primele 16 state care să aibă aprobate, la nivelul Comisiei Europene, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă este mulţumit de activitatea Guvernului, liderul PNL, Ludovic Orban, a răspuns: "E loc de mai bine, întotdeauna". 
 
"Nu suntem printre primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi aicea readuc aminte că nou am elaborat un PNRR pe care deja îl şi transmisesem spre negocieri informale la nivelul Comisiei Europene, care a fost schimbat fundamental, şi iată că nu suntem în primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR-ul şi care deja au trageri”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24. 
 
Liderul PNL a subliniat că absorbţia fondurilor europene a scăzut, în acest an, faţă de perioada în care el era prim ministru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.