Viceprimarul USR PLUS al oraşului Suceava, Teodora Munteanu, a anunţat, luni, că a hotărât să achite 5.000 de lei contravaloarea motocicletei second-hand pe care a câştigat-o la Festivalul Bucovina Rockfest, aflat la a treia ediţie şi care a fost organizat de Primărie în parteneriat cu Asociaţia Legio Phonix MC Suceava. Primăria a finanţat cu 40.000 de lei manifestarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava,  în condiţii impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat şi eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei «Urma» . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei ştiu acest lucru. Dacă sorţii s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5.000 RON, iar banii sa fie direcţionaţi către Asociaţia ”Salvaţi Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand şi voi avea mare grijă de ea”, a scris Teodora Munteanu, luni, pe Facebook.

În luna iulie, la şedinţa Consiliului Local Suceava, întrunire condusă de Teodora Munteanu a fost luată decizia alocării sumei de 40.000 lei şi  asocierea Consiliului Local Suceava cu Asociaţia Legio Phoenix  MC Suceava pentru finanţarea şi realizarea acţiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Festivalul Bucovina Rockfest”, aflat la ediţia a treia şi desfăşurat în intervalul 6-7 august pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, conform newsbucovina.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.