O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat duminică seara în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentului nu s-au înregistrat persoane rănite. După curăţarea carosabilului pe DN 39 Constanţa – Mangalia, în urma răsturnării autocisternei, pe raza localităţii Lazu, judeţul Constanţa, circulaţia dinspre Constanţa a fost reluată pe o bandă, iar cea dinspre Mangalia a fost deviată pe A4, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale pentru asigurarea măsurilor de prevenire. 

„Duminică seara am fost solicitaţi să intervenim în localitatea Lazu acolo unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe asfalt. Intervenim cu trei autospeciale de stingere, un echipaj CBRN, un echipaj de prim ajutor şi a ajuns şi macaraua la faţa locului de la Detaşamentul Palas. Până acum pompierii au asigurat măsuri de prevenirea şi stingerea incendiilor la faţa locului. Nu au fost persoane rănite”, a declarat Anamaria Stoica. 
 
De asemenea, s-au înregistrat şi scurgeri de combustibil pe carosabil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.