Ciprian Dobre a câştigat alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene a PNL Mureş la o diferenţă de trei voturi şi la învins astfel pe contracandidatul său Cristian Chirteş. Ludovic Orban a afirmat că lupta pentru şefia PNL Mureş a fost foarte strânsă, mărturisind că a avut emoţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Totdeauna ai emoţii şi acum am emoţii ca să vă spun drept.  Dacă punea cineva tensiometrul, era pulsul şi tensiunea foarte ridicată. A fost o bătălie dramatică, în care ba a condus Cipri Dobre, ba a condus Cristi Chirteş, ba a revenit Cipri Dobre. La un moment dat era egalitate. Şi la renumărare până la urmă s-a constatat această diferenţă, oamenii au decis, delegaţii au decis, preşedintele ales are deplină legimitate, Cristi Chirteş va fi alături de preşedinte şi de noua echipă, sunt convins că PNL merge înainte spre rezultate şi mai bune”, a afirmat Ludovic Orban.

Ciprian Dobre a câştigat alegerile pentru preşedinţia organizaţiei PNL Mureş la o diferenţă de trei voturi, el fiind votat de 259 de delegaţi, iar Cristian Chirteş de 256 de delegaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.