Un adolescent în vârstă de 15 ani din judeţul Ilfov a ajuns la spital, după ce a fost bătut de mai mulţi bărbaţi, el având leziuni în zona spatelui. Verificările au relevat că opt persoane au fost implicate în altercaţie, iar una dintre ele a fost arestată preventiv, alte două fiind plasate sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate, vineri, de Poliţia judeţeană Ilfov, incidentul a avut loc miercuri-seară, în satul Siliştea Snagovului.
 
Poliţiştii au primit, în jurul orelor 23:30, un apel la 112 prin care erau anunţaţi că un adolescent a fost agresat fizic de către două persoane.
 
”La faţa locului, poliţiştii Staţiunii Snagov au găsit persoana vătămată, în vârstă de 15 ani, care prezenta plăgi în zona dorsală dintre omoplaţi, acesta fiind transportat cu un echipaj medical, la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de în grijiri medicale. De asemenea, poliţiştii au depistat în apropierea locului faptei 2 bărbaţi, de 18 şi 20 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, pentru cercetări”, informează IPJ Ilfov. 
 
Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că opt persoane au fost implicate în conflictul în urma căruia adolescentul a fost rănit. 
 
În cursul zilei de joi, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani au fost reţinuţi în acest dosar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
 
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar faţă de doi dintre aceştia, iar un al treilea a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat de arestare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.